ēdienu sagādātāji - Ragaciems

Ragaciems, Engures novads3 ēdienu sagādātāji tev tuvumā

Nolīgsti vislabāko ēdienu sagādātāji šajā pilsētā: Ragaciems

Ar ēdināšanas pakalpojumiem var uzņemties dažādas uzdevumus pasākumu organizēšanā un pēc tam koncentrēties uz viesiem, lai viņi varētu izbaudīt brīdi. Pavārs ir ierasts rūpēties par gastronomisko daļu, bet arī par citām uzdevumiem pasākuma laikā: dzimšanas dienas, uzņēmuma ballītes, kāzu, izlaiduma svinības, labdarības pasākumi... Viņš piedāvā personalizētus ēdienkartes, kā arī dažādas izvēles no bufetes, brokastīm, pusdienām, vakariņām un citiem atbilstoši vajadzībām. Tajās ietilpst gan privātpersonas, gan profesionāļi, kā arī amatpersona klienti.
"Jūrmalas Tūrisma Birojs" Sia
1
LV-2015 Jūrmala34.2 km no Ragaciems
Visa veida tūrisma pakalpojumi. Nodrošināts serviss.
Sia Lauris Restasurant Service
2
LV-2015 Jūrmala34.2 km no Ragaciems
Vairākuys gadus labākais restorāns Jūrmalā. Esam apkalpojuši pasākumus līdz 1500 cilvēkiem. Gada laikā vasaras sezonā apkalpojam apmēram 80 pasākumus.
Ararat-Nairi, Sia
3

Sagādātājs

LV-3118 Ragaciems

Apmācība un izglītība, lai kļūtu par pasākumu rūpnieku (keteringu).

Catering profesija ir pieejama no vairākiem kvalifikācijas līmeņiem, minimālais no kuriem ir līmeņa V diploms, piemēram, CAP (vakances apmācības apliecība) gatavošanā vai CAP cūkgaļas apstrādē un kateringā - papildu minējums (MC) mājas saimniecības nodrošina vēlmi, kas ļauj ātri ieņemt atbildīgu amatu. Vienā pakāpienā augstāk par CAP, kam sagatavo divos gados pēc trešā gada, ir līmeņa IV diplomi, piemēram, BP pavārs, BP cūkgaļas apstrādātājs un katerings, Bac pro cūkgaļas apstrādātājs, cūkgaļas apstrādātājs, katerings un Bac techno viesnīcu nozare - MC uzņemšanas organizators ir specializācija, kas atver vairāk durvju. Augstākā līmenī - līmeņa III diploms - ir BM kateringu-uzņemšanas organizators, BTS viesnīcu un kateringa opcija B kulinaritāte, galda māksla un serviss, kā arī MOF katerings un cūkgaļas apstrādātājs. Ir arī iespējams iegūt CQP kateringu-uzņemšanas organizatoru, pēc CAP gatavošanas un vairāku gadu pieredzes.

Gatavošanas uzņēmuma darba apjoms

Pasākuma keterings strādā kā komandas dalībnieks, lai apmierinātu privātu, profesionālu vai oficiālu klientu prasības. Kopā ar savu komandu viņš uzrauga, iekārto, papildina un demontē bufeti pēc tam, kad viesiem ir piedāvātas dažādas ēdienreizes degustācijas laikā – īpaši tas attiecas uz kāzām un lieliem uzņēmējdarbības pasākumiem. Gadījumā ar bufeti, keterings var arī piegādāt ēdienus, lai viesi varētu tos izlietot un pasniegt, kā viņi vēlas. Keterings var arī palīdzēt savam klientam izvēlēties ēdienkarti un citus ēdienus dažādiem pasākumiem, piedāvājot papildu pakalpojumus: telpu un mēbeļu nomu, logistikas organizēšanu u.c. Galvenās keteringa pakalpojumu organizēšanas jomas ir šādas: - Ēdienu ražošana: ēdienu un citu produktu ražošana, izrādīšanas sagatavošana, produktu iepakojums utt. - Plānošana un organizēšana: konsultācijas, pasākumu plānošana, papildu pakalpojumu organizēšana (dekors, telpu nomas, izklaides iekārtas utt.), papildu piegādātāju izvēle u.c. - Recepšijas vadība: pasūtījuma sagatavošana (ražošana, produktu iepakošana un piegāde), vietnes izkārtošana, produktu transportēšana un izkraušana, bufetes un galdu izvietošana, bāra organizēšana u.c. - Komerciālā vadība un darbības: krājumu un piegāžu vadība, mārketinga pieejas un komerciāla piedāvājuma izstrāde u.c.

Kādēļ izmantot keteringu?

Izmantojot kateringa pakalpojumu, Jūs varat rūpēties par daudziem uzdevumiem, kas saistīti ar pasākuma organizēšanu. Tādā veidā Jūs varat pilnībā koncentrēties uz uzticēšanos un viesu aprūpi, lai viņiem būtu pēc iespējas komfortablāk.

Kā atrast keteringu pakalpojumu sniedzēju?

Lai atrastu ēdienu gatavošanas speciālistu, nav nekas vienkāršāks, kā meklēt katalogos, piemēram, StarOfService, kas piedāvā dažādus meistarus, lai apmierinātu jebkuru pieprasījumu. Mezgls ir vienkāršots meklēšanas soli, un viegli ir sazināties ar pasākumu ēdiena gatavošanas speciālistu savā reģionā vai pilsētā.

Keteringa cenas

Keteringa izmaksas atšķiras atkarībā no klienta vēlmēm. Piemēram, vēsiem bufetēm jārēķina no 15 €/pers., bet uzņēmuma pasākumiem ar papildu pakalpojumiem vidējās izmaksas ir 90 € uz vienu personu. Kokteiļu vakariem varētu plānot tēriņus apmēram 12 € uz vienu personu aperitīvam un 30 € par vairākasi bārumu vakaru. Sēdoši ēdieni parasti maksā no 15 € līdz 40 €/pers.

Kā izvēlēties ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju?

Pasākuma organizēšana prasa ņemt vērā dažādas sastāvdaļas, un ēdiens ir viena no visstresīgākajām. Šeit ieinteresējošs ir pasākuma katerings, jo tie var rūpēties par visu. Lai izvēlētos kateringu pakalpojumu sniedzēju, ieteicams izveidot specifikāciju, kas ļaus identificēt jūsu vajadzības un vieglāk tās komunicēt ar pakalpojumu sniedzējiem. Katerings darbības jomā ir svarīgi saprast klientu cerības un vajadzības, un tās patiešām sasniegt. Saskaņas sajūta ir ļoti svarīga, pretējā gadījumā sadarbība var nedarboties. Otrkārt, pareizi izvēlēties pakalpojumu sniedzēju, noteikti būtu rekomendējamo klientu pārskati. Šai daļai pievēršot uzmanību ir ļoti svarīgi, to var viegli atrast sociālajos tīklos vai savā draugu lokā. Tas vienkāršo izšķiršanu.

Jautājumi, ko uzdot ketererim pirmajā kontaktā:

- Kāda ir Jūsu darbības joma un cik maksās ceļot uz norises vietu? - Ko Jūs plānojat, ja viesi atceļas pēdējā brīdī vai tiek pievienoti jauni viesi? - Kādi ir Jūsu plāni, ja rodas problēmas ar pakalpojumu, ēdienkarti vai produktu transportēšanu? - Vai ir iespējams maksāt par pakalpojumiem maksājumu grupās? - Vai Jūs piedāvājat apdrošināšanu, ja tiks atcelts pasākums?

NA

NA